четвер, 20 листопада 2014 р.

     Сьогодні ми захищали свої проекти в школі. Все пройшло просто супер: всі учні підготували чудові роботи: презентацію, публікацію, доповіді. Цікаво, що нас оцінювали не тільки вчителі, а й нам було запропоновано самим оцінити свої роботи та роботи наших однокласників.

        Це справді, щось нове і цікаве!!!

середу, 19 листопада 2014 р.

Результат нашої рботи в команді - презентація!!!

    Друзі, радий Вам повідомити, що ми завершили свої пошуки з теми та зробили презентацію, яка дає відповідь на питання "Чи варто загартовувати свій організм?"


понеділок, 17 листопада 2014 р.

Робота триває....

     Вже пройшов тиждень з початку роботи над темою... Що я можу сказати... Все цікаво, чим більше знаходжу інформації, тим цікавіше мені працювати. Кожна група працює злагоджено.


пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

     Сьогодні ми підготували публікацію стосовно нашої теми "Чи варто загартовувати організм з дитячих років?"

          Хочу запропонувати Вашій увазі цю публікацію




четвер, 13 листопада 2014 р.


Спочатку інформації було забагато, здавалось що не впораюсь. Але коли розбили її на окремі теми, з нею стало дуже просто працювати. Ми навчились аналізувати,  класифікувати інформацію, робити висновки.





середу, 12 листопада 2014 р.

Ми починаємо роботу!!!!

Сьогодні для мене відкрилось щось нове, і сподіваюсь, цікаве. Мені запропонували участь у навчальному проекті з основ здоров"я. Проект називається "Чи варто загартовувати організм з дитячих років?". На протязі цього проекту, ми поглибимо знання про здоров"я і способи його загартовування. Ключове питання, на яке вчитель запропонував нам дати відповідь: "Чи варто загартовіватись?"

До цього питання, нам запропонували декілька тематичних питань:

1. Як загартовування вплває на здоров"я людини?

2. В чому полягають основні принципи загартовування?